mpcreativa

El meu Portfoli de treball

EXPERIÈNCIA COM A DISSENYADORA GENERALISTA DE UX

Projectes qualificats durant el "Certificat de disseny de UX de Google"

El meu rol:

El meu rol serà dissenyador generalista UX/U, a càrrec de crear una aplicació des de la concepció fins al lliurament. (inclou investigació, entrevistes, crear persones, empathy map, disseny i prototipat).

Responsabilitats:

Realització d’entrevistes, creació de grups per generar perfils persones, empathy map, esquemes en paper i digitals, creació de prototips de baixa i alta fidelitat, realització d’estudis de facilitat d’ús, accessibilitat i iteració de dissenys.

Disseny de laplicació mòbil i la web del projecte "EstaBocaEsMía"

Disseny de laplicació mòbil dedicada i la web adaptable del projecte dinterès social "EmoGes"

El projecte:

EstaBocaEsMía és una botiga en línia amb origen a Barcelona. Vol brindar l’oportunitat de personalitzar els teus dissenys en diversos productes i empoderar l’usuari a crear el seu propi estil que l’identifiqui amb frases il·lustrades a seleccionar un llistat disponible definint model, tipografia, color. AquestaBocaEsMía està enfocat a joves i adults que vulguin transmetre la seva essència amb la roba i els complements.

El projecte:

Estem creant una aplicació per aprendre a gestionar les emocions i l’empatia. Volem provar la usabilitat de l’aplicació per ajudar els infants i els adolescents a gestionar les seves emocions. Creiem que ajudarà al desenvolupament de l’autoconeixement perquè pugui identificar les seves emocions i estats d’ànim i gestionar-les de manera efectiva.

L’objectiu:

Aconseguir una aplicació que faci que l’usuari s’identifiqui amb els productes d’EstaBocaEsMía, que senti que el defineixen i amb els quals se senti satisfet.

L’objectiu:

Aconseguir una aplicació que faci que lusuari aprengui a gestionar les seves emocions i empatia i aconsegueixi sentir-se més feliç.

El públic objectiu:

Joves i adults que estan interessats a tenir roba i complements que els representin i que hi estiguin acostumats o vulguin comprar online

El públic objectiu:

Adolescents i joves que vulguin aprendre a gestionar les seves emocions i l’empatia que estiguin habituats a treballar o formar-se en línia.

EstaBocaEsMía - Persona 1

EstaBocaEsMía - Persona 2

EmoGes - Persona 1

EmoGes - Persona 2

El problema:

Ari és una adulta amb treball estable i apassionada per la roba i els complements que la identifiquin, necessita poder comprar productes personalitzables perquè vol transmetre el seu estil propi i que us facin sentir bé.

El problema:

Dissenyar una plataforma (APP o WEB) que ajudi que els nens/adolescents a aprendre sobre com gestionar les emocions i l’empatia

Disseny Aplicació mòbil EstaBocaEsMía

Disseny web EstaBocaEsMía

Disseny Aplicació mòbil dedicada EmoGes

Disseny web adaptable EmoGes

Maquetes alta fidelidad

Maquetes alta fidelidad

Maquetes alta fidelidad

Maquetes alta fidelidad

EstaBocaEsMía - ESTUDI D'USABILITAT: TROBALLES

EmoGes - ESTUDI D'USABILITAT: TROBALLES

Què he après:

Mentre dissenyava l’aplicació vaig aprendre que les primeres idees només són el començament del procés. Els estudis d’usabilitat i el feedback van influir en cada iteració dels dissenys per adaptar-se i convertir-se en un resultat final millor. si sempre tenim present l’usuari com el nostre primer objectiu tot flueix i les iteracions ens enriqueixen i desenvolupen un producte final millor adaptat a les seves necessitats.

Gràcies per dedicar el teu temps a revisar la meva feina per als projectes “EstaBocaEsMía” i “EmoGes“.

Si vols veure més de la meva feina o comunicar-te amb mi, aquesta és la meva informació de contacte:

Correu electrònic: monicaperezcastello@gmail.com
Sitio web: monicaperezcastello.com