el curriculum aquí
5/5

Currículum vitae

monicaperezcastello@gmail.com

Sóc RRPP i Dissenyadora Multimèdia, especialitzada en comunicació amb més de 20 anys d’experiència en Disseny Corporatiu, Copy i Web (SEO/SEM) enfocat al Màrqueting, Identitat de Marca, CM i RRSS i desitjo fa uns 4 anys, formo art d’un quipo multidisciplinari com UX-UI Designer and UX Writing enfocat a l’experiència d’usuari,. He participat com a formadora especialitzada en tipografia. Treballo amb metodologies Agile i Design Thinking (Monday, Miro..).

Em considero una persona comunicativa, organitzada, analista, emprenedora, polivalent, sincera i objectiva. El meu objectiu és treballar en Comunicació i/o Disseny enfocat a l’Usuari (UX-UI) perquè són figures que m’ha permès unir tota l’experiència anterior i enfocar-me i especialitzar-me en un treball que m’omple i amb la qual gaudeixo.

Competències Claus
5/5

INICIATIVA, CREATIVITAT, NETWORKING, EMPATIA, ORIENTACIÓ AL CLIENT, ADREÇA D’EQUIPS, PLANIFICACIÓ I ORGANITZACIÓ, TREBALL EN EQUIP, ORIENTACIÓ A RESULTATS, CAPACITAT DE TREBALL EN EQUIPS MULTIDISCIPLINS.

CERTIFICAT PROFESSIONAL DE DISSENY D’EXPERIÈNCIA DE L’USUARI (UX) DE GOOGLE: ENLLAÇ PROJECTES Desenvolupament d’APLICACIÓ + WEB PER ALS DISSENYS DE “EstaBocaEsMia” i “EmoGes” (Interès Social)

Experiència

Funcions:

Venint de relacions públiques on ja es prioritza el públic objectiu i l’usuari final, amb els anys m’he anat enfocant en aquest àmbit. Disseny i UX Writing en la creació de la interfície per a solucions tecnològiques i innovadores per a App i Web. Definició i desenvolupament del mínim producte viable de la solució. Detallar fluxos de navegació, arquitectura de la informació i esquemes de pàgina (wireframes) que permetin autonomia i usabilitat en lexperiència dusuari. Disseny de prototips interactius amb alta fidelitat a la identitat corporativa, per testejar amb lusuari, validar i millorar de forma iterativa les solucions de disseny.

Empreses: Actualment a GantaBI i Health OneClick. Amb projectes de col·laboració a l’empresa amb MAD-E Health, Soul Hi Hub, Hospital Sant Joan de Déu, etc. Enfocada els darrers anys al sector de la Salut en el desenvolupament d’aplicacions, destacant una App per a pacients que pateixen dermatitis atòpica i creant una plataforma per a mesurar i executar projectes d’impacte social.

CONEIXEMENTS: Figma, Visily, Sketch, Invision, Miro, Adobe XD, XMind…

Des del 2019 sempre activa fent cursos de UX Writting, novetats en disseny UX/UI, programari per a wireframes i diagrames, principis d’usabilitat i experiència d’usuari en entorns mòbils.

CERTIFICAT PROFESSIONAL DE DISSENY D’EXPERIÈNCIA DE L’USUARI (UX) DE GOOGLE

Funcions:

Creació de materials gràfics corporatius, producte i editorial, control d’Arts Finals. Disseny de publicitat, butlletí i material necessari corporatius per a esdeveniments. Implementació de projectes d’identitat corporativa tipogràfica (TV3, TVE, Sagrada Família, La Caixa, Aenor, Nestlé, La Vanguardia…), coordinació d’equips. Ideació i execució de storytelling i producció del vídeo, edició i retoc d’imatges. Creació de curts animats per a la imatge corporativa i presentació a congressos. Estudi del client, de la competència, conclusions i creacions de propostes creatives.

COM FORMADORA: Amb Bauertypes formació a canal i client final, formació tipogràfica a estudis, agències i com a ponent a Màsters i congressos com Elisava, IESE, Expogràfic, sign, La Llotja.

Empreses: Veox, Gantabi OneClick, Bauertypes, Digital Makers, Endiplec, MicroBR, Health OneClick, Freelance, …

CONEIXEMENTS: Paquet Adobe Creative (Ps, Id, Ai, Pr, Acrobat Pro, Ae, Lr, Dw, Fr,) Corel Draw, Fontlab, Director, Pinnacle. PDFs interactius, Creació epub tipus 2 i 3. Design Thinking (Mir), Camtasia, Powtoon.

Des de 1996 sempre activa fent cursos de disseny per conèixer programari i fonaments + 2003 TÈCNIC SUPERIOR DISSENY GRÀFIC PUBLICITARI I MULTIMÈDIA (Escola d’Art Serra I Abella).

Funcions:

Estratègia i pla de màrqueting, creació de marca i llançament de producte. Presentacions corporatives. Pla de continguts, gestió, curació, creació i redacció i correcció darticles. Copy per material corporatiu. Control de qualitat de la publicitat i monitorització de KPI’s. Planificació, elaboració, seguiment i optimització de campanyes de FB, Linkedin i Google Ads. Monitorització i anàlisi amb Google Analytics i Mailchimp. Gestió, segmentació, manteniment general del CRM a HubSpot. Gestió de xarxes socials i elaboració de contingut. Memòries, actes i comunicació externa.

Empreses: Veox, GantaBI OneClick, Bauer, Diari “20 minuts”, ETD, Endiplec, Digital Makers Consultora, MicroBR, Health OneClick.

CONEIXEMENTS: Metodologies Agile i Design Thinking (Monday, Miro..) Paquet Office Avançat, Certificat “ACTIC” – NIVELL ALT. Navisió i gestió de CRM. A XXSS: Hootsuite, Analytics, AdWords, Google Ads, Facebook Ads, Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube, G+, Tumblr, Pinterest, Foursquare.

Des del 1997 sempre activa fent cursos de Tècniques de venda, Investigació de mercat, noves tendències en màrqueting, Gamificació per a XXSS, Google, Linkedin i Facebook Ads, Google Analytics, Visual Thinking per treballar l’estratègia de màrqueting i novetats en marques personal i corporativa. El 2016 formació certificada per Jordi Cirach com a Community Manager i XXSS fent Social Media Plan. Gestió, reputació i auditoria de marca. Monitorització.

Funcions:

Creació de webs corporatives i de producte. Maquetació, optimització, manteniment i seguretat web a WP. Posicionament SEO (Google i Yoast), posicionament SEO i SEM. Cura de contingut i copy per a web.

Empreses: Bauer, MicroBR, Endiplec, Digital Makers Consultora, Veox, GantaBI OneClick, Health OneClik…

CONEIXEMENTS: web, HTML 5, CSS 3, WP – Elementor, SEO / SEM, JavaScript, jQuery, Bootstrap, Prestashop, Mailchimp, CMS WordPress, Woocommerce, Avada, Web 2.0, SMO, SME, SMM, Adwords, Alerts, etc…

Des de 2002 sempre activa fent cursos sobre tendències i elements avançats, desenvolupament de projectes webs per a entorns mòbils, especialització a Elementor, MasterClass de SEO i nivell avançat en seguretat a WordPress, creació de Xat online per a webs, novetats de html, css i altres codis tant a foment de la feina, UOC, formació en empresa i Barcelona Activa.

Formació acadèmica

Curs 1: Disseny de lexperiència de lusuari

Curs 2: Procés de disseny de UX: Empatitzar, definir i idear

Curs 3: Crear esquemes de pàgina i prototips de baixa fidelitat

Curs 4: Realitzar investigacions a UX

Curs 5: Crear prototips i dissenys d’alta fidelitat a Figma

Curs 6: Dissenys web adaptables a Adobe XD

Curs 7: Dissenyar una experiència de l’usuari d’una iniciativa d’interès públic

Escola Adyse (TÈCNIC ESPECIALISTA)

CERTIFICAT PROFESSIONALITAT

Mòdul 1: App / Web (arquitectura de la informació, usabilitat, experiència d’usuari, fluxos de navegació..) amb Illustrator, Photoshop, Balsamiq Mockups, …

Mòdul 2: Disseny interfície (Creació PDF interactiu / Publicació revista digital per Android o IOS / Creació epub tipus 2 i 3 / Banners / Newsletter…) amb Indesign / Button / Illustrator / Photoshop / Sigil / Invision, …

Mòdul 3: Programació web, HTML 5/ CSS 3/ JavaScript /jQuery / Bootstrap / Prestashop / Mailchimp

Mòdul 4: CMS WordPress / Woocommerce / Avada

Coneixaments

Figma, Visily, Sketch, Invision, Miro, Adobe XD, XMind…

Des del 2019 sempre activa fent cursos d’UX Writting, novetats en disseny UX/UI, programari per a wireframes i diagrames, principis d’usabilitat i experiència d’usuari en entorns mòbils.

Paquet Adobe Creative (Ps, Id, Ai, Pr, Acrobat Pro, Ae, Lr, Dw, Fr,) Corel Draw, Fontlab, Director, Pinnacle. PDFs interactius, Creació epub tipus 2 i 3. Design Thinking (Mir), Camtasia, Powtoon.

Web, HTML 5, CSS 3, WP – Elementor, SEO / SEM, JavaScript, jQuery, Bootstrap, Prestashop, Mailchimp, CMS WordPress, Woocommerce, Avada, Web 2.0, SMO, SME, SMM, Adwords, Alerts, etc.

Des de 2002 sempre activa fent cursos sobre tendències i elements avançats, desenvolupament de projectes webs per a entorns mòbils, especialització a Elementor, MasterClass de SEO i nivell avançat en seguretat a WordPress, creació de Xat online per a webs, novetats de html, css i altres codis tant a foment de la feina, UOC, formació en empresa i Barcelona Activa.

Metodologies Agile i Design Thinking (Monday, Miro..) Paquet Office Avançat, Certificat “ACTIC” – NIVELL ALT. Navisió i gestió de CRM. A XXSS: Hootsuite, Analytics, AdWords, Google Ads, Facebook Ads, Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube, G+, Tumblr, Pinterest, Foursquare.

Des del 1997 sempre activa fent cursos de Tècniques de venda, Investigació de mercat, noves tendències en màrqueting, Gamificació per a XXSS, Google, Linkedin i Facebook Ads, Google Analytics, Visual Thinking per treballar l’estratègia de màrqueting i novetats en marques personal i corporativa. El 2016 formació certificada per Jordi Cirach com a Community Manager i XXSS fent Social Media Plan. Gestió, reputació i auditoria de marca. Monitorització.

Idiomes

Altres cursos acreditats

Cursos UX-UI:

Cursos WEB y SEO:

Cursos Marketing, XXSS y Comunity Manager: